Menü:
Previous slide
Next slide

Házirend:

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

 1. A vendégház érkezés napján 15 órától, távozás napján 10 óráig állnak rendelkezésre. Ettől eltérő érkezés és távozás a mindenkori foglalás függvényében, előzetes egyeztetés esetén lehetséges. Érkezés és távozás idejében munkatársunk adja át és veszi vissza a ház kulcsait. Munkatársunk 24 órában bármikor elérhető a 36/30/524-0025 telefonszámon.
 1. A vendégházat a megrendelés szerint, érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni.
 1. Egy hétnél tovább tartózkodó vendégeinknek biztosítunk heti egyszeri takarítást, ágynemű és törölköző cserével egyeztetett időben.
 1. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, forduljanak munkatársunkhoz! (30-524-0025) (Transzfer igényüket szíveskedjenek időben egyeztetni, amelyet díjazás ellenében előre legyeztetett időben tudjuk vállalni.)
 1. Vendégházaink nem dohányzóak, csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás! A házon belül azonban tilos! A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 1. Parkolási lehetőség közvetlenül a vendégház telkén, vagy a ház előtti területet lehet használni parkolásra. 
 1. Zaj rendeletről: Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a szomszédok nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 óra és 6 óra közötti időben! 
 1. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az vendégházból, több vendégház bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyikből a másikba!  A vendégház berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell munkatársunkat! (30/524-0025)
 1. kisállatokat vendégházunk nem fogad. Kérjük ezt tartsák tiszteletben!
 1. A vendégházba bekészített törölközők csak a vendégházban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék ki a fürdő területére!
 1. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a vendégház elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. A vendégházban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
 1. A vendégház területén a tűzgyújtás csak a kijelölt helyen engedélyezett!
 1. Betegség esetén, vagy balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa munkatársunkat! (30/524-0025) Az orvos, korház elérhetősége a Tv alatti fehér információs dossziéban.
 1. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 1. A klíma használata: Kérjük vendégeinket, hogy a klímákat a mindenkori meleg esetén (26 fok felett) a kinti hőmérséklethez képest 7-8 foknál ne állítsák lentebb, így egészségesebb a levegő, energiát takarítanak meg. Pl:,36 fok esetén elegendő 27-28 fokos klimatizált levegő.
 1. Fűtés használata: Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban lévő radiátorokon elhelyezett termo fejekkel állítsák be a kívánt hőmérsékletet. A nappaliban elhelyezett központi hőfokszabályozót pedig ne állítsák magasabbra mint 21-22 fok. A vendégház rendkívül jól szigetelt, az ablakokokat csak kicsi időre nyissák ki, ha szellőztetni szeretnének. Így elérhető, hogy többlet fűtés nélkül tartható legyen ez a kívánt hőmérséklet. Valamint, ha szükséges használhatják a szobákban elhelyezett plusz takarókat.
 1. Figyelem! 0 ˚C alatt csúszásveszély alakulhat ki, mely elhárításáért a karbantartó kollégák mindent megtesznek (hó eltakarítás, csúszásgátló – környezetbarát szerek használatával), azonban kérjük vendégeinket, hogy az vendégház körüli területen, a vendégház teraszán, valamint a fürdő teljes területén fokozottan vigyázzanak testi épségükre. 

Köszönjük, hogy betartja házirendünket!